diner (vanaf 17:30)
Aperitief |
|
Oesters, Boterkapel Style: Gin en Tonic, Komkommer, Ponzu en Chili (per 3 stuks geserveerd) |
13.50 |
Oesters, Naturel: Geserveerd met Citroen en Frambozenazijn (per 3 stuks geserveerd) |
12 |
Vers Gebakken Flatbread met drie Dipjes | 8 |
Sashimi van Zalm en Tonijn (120 gr) Sojabonen, Wakame, Wasabi, Ingelegde Gember |
16 |
Crevettes (175 gr) Grote Pelgarnalen geserveerd met Aioli |
9 |
Voor |
|
Salade van Krab en Briochetoast Gebrande Avocado, Umeboshi Pruim, Olijfolie/Ponzu Dressing |
16 |
Steak Tartaar (100 gr) Asian Style Huisgemaakt Kimchi en Atjar, Sesam, Krokante Nori |
15 |
Licht Gerookte Burrata Diverse Bereidingen van Tomaat, Basilicum en Zwarte Olijf |
14,50 |
Tataki van Gemarineerde Rettich met Gebakken Berloumi Soja, Mini Broccoli Sla, Groene Kruiden Salsa, Kerrie |
14 |
Carpaccio van Langoustine en Krokante Kippendij Tandoori Créme, Citrus/Vanille Dressing, Spongecake van Wortel |
17 |
Hoofd |
|
Kabeljauwfilet met Coquilles Saint Jacques Aardappelmousseline, Kimchi Beurre Blanc, Chorizo, Seizoensgroenten |
32 |
Roodbaars met Stoof van Ossenstaart Wilde Rijst, Salsa van Tomaat en Gegrilde Paprika, Gebakken Little Gem, Saus van Gochujang |
29 |
Entrecôte met Zacht Gegaarde Kalfssukade Saus van Zwarte Knoflook, Gegrilde Groene Asperges, Crosne en Seizoensgroenten |
30 |
Steak van Bloemkool met Saus van Beurre Noisette Gegrilde Groenten, Fregola, Hangop met Limoen |
25 |
Diverse Bereidingen van Artisjok en Tallegio Asperge, Gebakken Appelcompote, Krielaardappeltjes en Seizoensgroenten |
25 |
Boterkapel ‘Classics’ |
|
Domburgse Paella (vanaf 2 personen te bestellen) Diverse Soorten Vis, Kip, Chorizo, Schelpdieren, Langoustines, Seizoensgroenten, Gamba’s |
30 pp |
Pulled Pork ‘Rendang Style’ en Gepofte Zoete Aardappel Frisse Oosterse Salade, Taugé en Lente-Ui |
24 |
Bentobox Vis Zeebaars Gelakt met Tamarinde, Cashewnootjes en Thai Salade Tom Kha Kai met Gamba’s Japans Pannenkoekje met Sashimi van Tonijn en Kimchi Pokebowl met twee Bereidingen van Zalm |
36 |
Bentobox Vlees Steak Tartaar Asian Style Biefstukspies met Zwarte Knoflook en Macadamia Nootjes Pokebowl met Krokante Kippendij en Fijne Groenten Zoete Aardappel met Pulled Pork ‘Rendang Style’ |
36 |
Dessert |
|
Dessert van Aardbeien, Yoghurt, Witte Chocolade en Suikerbrood | 13 |
‘Een Soort van Tiramisu’ Oreo, Gepofte Rijst, Lange Vingers, Gezoete Room, Espresso |
10 |
Kaas 5 Verschillende Kazen, Vijg, Krentenbrood, Chutney |
16 |
Friandises Diverse Bonbons, Kletskop, Arretjescake, Macaron |
7 |
Kids |
|
Hamburger met Sla en Rösti’s | 13 |
Gebakken Zeebaarsfilet met Sla en Rösti’s | 13 |
Noedelsoepje met Kip en Sojaboontjes | 9 |
Kinderdessert: Vanille-ijs, Chocolademousse en Oreo | 6 |
Allergie? Vertel het ons.